image
 |  0 9 Серпня 2018 | 09:04

Водійці, яка збила хлопчика у Луцьку, загрожує арешт або штраф (ВІДЕО)

Вискочив на дорогу і втрапив під машину. У Луцьку на вулиці Стрілецькій збили шестирічного хлопчика. 
Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».
Очевидці кажуть, водійка Фольксвагена намагалась оминути дитину. Вона різко вивернула кермо і в'їхала у дерево. Та хлопчика все ж зачепила.
«За кермом автомобіля «Фольксваген Гольф» перебувала 36-річна мешканка райцентру Ківерці. Керуючи автомобілем, вона скоїла наїзд на 6-річного хлопця, який перетинав проїжджу частину поза межами пішохідного переходу», - каже т.в.о. керівника сектору комунікацій волинської поліції Олег Лазовський.

Друзі потерпілого хлопчика кажуть, він був в іграшковому шоломі. А тому, коли перебігав дорогу, не побачив автомобіль.
«Ми йому кричали: не йди, бо зб'є машина. А тут він біжить на машину, його зачепило переднім правим крилом. Ну він перевернувся. Він був в шоломі на голові і за фурою стояв. Його не бачили і він нікого», - розповів Андрій Ткачук.

Хлопчика спершу поклали до реанімації. А після того, як його стан стабілізувався, перевели до хірургічного відділення Волинської обласної клінічної лікарні.
Зі слів мами дитини, у нього - черепно-мозкова травма, перелом ребра, забій легень та тріщина кісток тазу. Лікування обіцяє оплатити водійка, яка збила хлопчика.
Поліція відкрила кримінальне провадження. Хоча наїзд трапився з необачності пішохода, водійці загрожує штраф до 8500 гривень, виправні роботи, або арешт на півроку.


 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити