image
 |  2 10 Серпня 2018 | 20:04

В параді до Дня Незалежності візьмуть участь 250 одиниць техніки

У військовому параді на День Незалежності України братиме участь 250 одиниць техніки.
Про це повідомляє "Zaxid.net".
«Будуть продемонстровані нові зразки, які вже поставлені на озброєння до Збройних Сил України, а також ті, які зараз проходять державне випробування. Також будуть і зразки техніки, які поставлено іноземними партнерами», - йдеться у повідомленні.
Президент нагадав, що сьогодні на військовому аеродромі у селищі Озерне на Житомирщині було проведено тренування перед військовим парадом.
https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/1366956366772085/
 
Зазначимо, під час урочистого військового параду на честь Дня Незалежності у Києві 24 серпня військовослужбовці парадних розрахунків використовуватимуть військове вітання «Слава Україні!» та «Героям слава!» замість привітань радянського зразка.
Окрім того, Президент України - Верховний Головнокомандувач Збройних сил Петро Порошенко доручив розробити законопроект, який передбачатиме заміну військового вітання в ЗСУ «Здрастуйте, товариші!» та «Бажаємо (бажаю) здоров'я!» на «Слава Україні!» та «Героям слава!».
У День Незалежності участь у військовому параді візьме на тисячу армійців більше, ніж на репетиції – загалом понад 20 парадних розрахунків. Відкриватимуть парад ветерани та учасники АТО, також участь у ньому візьмуть військовослужбовці країн-партнерів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Європейські Дні добросусідства діє спрощений митний контроль

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити