image
 |  2 11 Серпня 2018 | 18:29

Поліція виявила 50 п'яних водіїв автобусів і маршруток

Майже за 20 днів в рамках операції "Перевізник" поліція виявила 50 водіїв, які керували автобусами в стані алкогольного сп’яніння.
Про це заявив голова Нацполіції Сергій Князєв у суботу, повідомилиу Департамент комунікації НП України.
За його словами, станом на 10 серпня цього року поліція оглянула понад 64 тисячі транспортних засоби та виявила майже півтори тисячі технічно несправних транспортних засобів, які використовуються для перевезення пасажирів.
"Майже за 20 днів таких превентивних заходів поліцейські встановили 12,8 тисяч фактів порушень законодавства, допущених водіями-перевізниками пасажирів. Вже виявлено 50 водіїв, які керували автобусами в стані алкогольного сп’яніння. Ми продовжимо такі заходи з протидії ДТП",- наголосив Князєв.

У прес-службі МВС з посиланням на відділ комунікації поліції у Київській області також повідомляють, що в рамках операції "Перевізник" у Чабанах під Києвом поліцейські зупинили автомобіль "Мерседес Бенц Спрінтер", яким керував водій у стані алкогольного сп'яніння.
"Нетверезий стан маршрутника підтвердив і результат медичного освідування", - повідомили в МВС.

Там зазначили, що транспортний засіб здійснював перевезення пасажирів зі столиці до Боярки. На момент зупинки людей в салоні не було.
Водія поліцейські зняли з маршруту та склали відносно нього протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).
В подальшому міру покарання п’яного маршрутника визначить суд.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити