image
 |  0 13 Серпня 2018 | 09:20

«Довіра будується на вчинках», - Сергій Ліман про конфлікт у Луцькій міськраді

Позиція чинної луцької міської влади щодо будівництва реабілітаційного центру показує наскільки байдужим для більшості є питання збереження життя захисникам України.
Таку думку озвучив АТОвець Сергій Ліман на позачерговій сесії Луцької міської ради.
«Ви у нас забираєте життя, забираючи у нас 5 мільйонів гривень. Хто чинить штучний супротив освоєнню наших коштів? Раніше реабілітаційний центр вартував 17 мільйонів гривень, а тепер вже 20. І буде ще більше дорожчати. Так само незрозуміла ситуація зі школою. Не вірю у прозорість фінансування її будівництва. Чому це питання не вирішували у січні? Якщо ми віддамо 5 мільйонів гривень, то в нас їх взагалі не буде. І питання будівництва реабілітаційного центру відкладатиметься постійно. А в той час воїни скоюють суїцид. Що важливіше - людські життя побратимів чи та ж школа чи дорога?» - заявив у виступі пан Сергій.

Нагадаємо, що в.о. мера міста Луцька Григорій Пустовіт вирішив зібрати позачергову сесію аби виділити 7,2 мільйона гривень для обладнання школи №27, яку планують відкрити 1 вересня.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше на параді військові вітатимуться: «Слава Україні! Героям слава!»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити