image
 |  0 14 Серпня 2018 | 14:13

Повідомили ім`я найдорожчого гравця України

Найвпливовіший інтернет-портал про трансферний ринок оновив ціни українських гравців. Стало відоме ім`я лідера та гравця, який продемонстрував найбільший прогрес.
"Transfermarkt сьогодні оновив ринкові вартості 110 гравців. Серед них – українські легіонери АПЛ: вінгер Вест Хема Андрій Ярмоленко та півзахисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко.
Вартість Зінченка зросла просто фантастично – до 15 мільйонів євро. Ще 28 травня наприкінці сезону портал встановив ціну за Олександра в розмірі 7 мільйонів євро, а через два з половиною місяці підняв її більш ніж вдвічі – на 114%", - повідомляє "Футбол24".
Тепер Зінченко другий за вартістю український гравець. На першому місці залишився Андрій Ярмоленко з ринковою вартістю в 20 мільйонів євро. Замикає трійку бразилець з українським паспортом Марлос - 11 мільйонів євро.
"Солідно додали у вартості екс-зірки Шахтаря Фред і Вілліан. Трансфер до Манчестер Юнайтед збільшив ціну Фреда на 18 млн – до 50 мільйонів євро. Це виглядає логічно, а от відчутне зростання вартості 30-річного Вілліана – трішки дивне. Він тепер теж коштує 50 мільйонів, хоча досі було 38 млн. Напевно, зіграв свою справу інтерес до бразильця від Барселони",- йдеться в повідомленні.

Повністю топ-10 найдорожчих українських футболістів виглядає так:
1. Андрій Ярмоленко ("Вест Хем") - 20 млн євро
2. Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті") - 15 млн євро
3. Марлос ("Шахтар") - 11 млн євро
4. Тарас Степаненко ("Шахтар") - 10 млн євро
4. Євген Коноплянка ("Шальке") - 10 млн євро
6. Андрій Лунін ("Реал") - 8,5 млн євро
6. Ярослав Ракицький ("Шахтар") - 8,5 млн євро
8. Віктор Циганков ("Динамо") - 8 млн євро
9. Денис Гармаш ("Динамо") - 5 млн євро
10. Віктор Коваленко ("Шахтар") - 4,5 млн євро

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити