image
 |  4 15 Серпня 2018 | 15:38

На Волині відбулись урочистості з нагоди Дня Люблинецької ОТГ (ФОТО)

Традиційно, у другу неділю серпня, на стадіоні в селищі Люблинець відбулись урочистості з нагоди Дня Люблинецької територіальної громади.
Про це йдеться на сайті Люблинецької ОТГ.
Заходи розпочались із спортивних змагань. Глядачі стали свідками трьох футбольних матчів. Спочатку у двох товариських зустрічах силами помірялись вихованці Люблинецької ДЮСШ із однолітками з Мінська. Опісля відбувся офіційний матч чемпіонату району між командами «Бетон» Люблинець та ФК «Білин», в якому наші хлопці святкували перемогу з рахунком - 2:0.
По закінченню футбольних поєдинків відбулися цікаві спортивні змагання з дартцу, забивання цвяху в колоду, підіймання гирі, метання колоди та інші. Переможці та призери змагань отримали дипломи, грошові винагороди, призи.
Концерт розпочався з виступу оркестру з гміни Мелгєв Республіки Польща. Зі сцени лунали класичні та народні музичні твори, а на завершення музиканти виконали гімни України та Польщі.
Офіційна частина розпочалася з богослужіння та хвилини мовчання за воїнами, які загинули на сході України.
У своєму виступі селищний голова Наталія Сіховська привітала присутніх із другим Днем народження громади і вручила грамоти, подяки та грошові винагороди. Відзнаки отримали учасники АТО, волонтери, громадські діячі та активісти, кращі працівники комунальних установ, організацій і підприємств громади, меценати та кращі платники податків.
На свято завітали почесні гості. Це офіційні партнери із польських гмін Пухачув та Мєлгєв, представники обласної та районної виконавчої влади, депутати обласної та районної рад, представники фонду «Патріоти Волині». Всі гості привітали громаду зі святом.
Насиченою була концертна програма, організована Центром культури і дозвілля громади. Паралельно працювали атракціони для дітей, заклади торгівлі, відбувалося частування кулешем.
Після концерту відбувся розіграш святкової лотереї, призи на яку були надані фондом «Патріоти Волині» та товариством «Ратнівський аграрій».
Закінчилось свято молодіжною дискотекою.









Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити