image
 |  0 15 Серпня 2018 | 10:23

На Волині виявили 76 несправних «маршруток»

На Волині, в ході проведення заходів «Перевізник», патрульні виявили 76 несправних «маршруток».
Про це інформує прес-служба патрульної поліції у Волинській області.
Від початку комплексних заходів «Перевізник», за останні три тижні, волинські патрульні оглянули понад 2 140 маршрутних транспортних засобів, які здійснюють перевезення пасажирів.
Щодоби перевіряється в середньому близько 100 таких «маршруток»: як вдень, так і вночі. З них 76 були технічно несправними.

Виявили також 275 випадків порушень законодавства з боку водіїв. Зокрема, 37 керманичів дозволили собі перевозити пасажирів понад встановлену кількість, 10 – не пройшли обов’язковий технічний контроль, 73 – відхилились від визначеного маршруту руху тощо.
Усього патрульні оформили понад 300 адміністративних матеріалів на порушників.

Загалом, по Україні, з початку операції «Перевізник» поліцейські вже оглянули понад 66 тисяч транспортних засобів, які використовуються для перевезення пасажирів. За результатами огляду виявлено 1,5 тисячі технічно несправних транспортних засобів. Зокрема, виявлено 255 одиниць транспорту, обладнаного із порушенням відповідних правил, норм і стандартів. Усього поліцейські виявили майже 26 тисяч правопорушень правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів. Серед них – 56 фактів керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння (на Волині не зафіксовано). Окрім того, виявлено 470 фактів керування транспортом, який не пройшов обов’язковий контроль.

Також поліцейські проводять позачергове обстеження аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП.
У результаті правоохоронці склали 1423 адміністративних матеріали за ст. 140 КУпАП. На усунення недоліків направлено 415 вимог поліції за їх невиконання. Також до місцевих органів виконавчої влади та служб автомобільних доріг в областях направлено 709 інформаційних матеріалів щодо удосконалення організації дорожнього руху.
Відповідна робота ведеться і в УПП у Волинські області.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку новий асфальт змив дощ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити