image
 |  0 15 Серпня 2018 | 17:48

У Чорнобилі піймали сталкерів-іноземців

Поліція ініціювала скорочення терміну перебування затриманих громадян в Україні.
 Про це повідомляє "Главком". 
За добу в Чорнобильській зоні поліцейські затримали двох сталкерів-іноземців. Про це інформує поліція Київської області.
За її даними, під час патрулювання зони відчуження Чорнобильської АЕС в районі об’єкту «Чорнобиль – 2» було виявлено двох 25-річних громадян Польщі, які незаконно проникли на територію поза контрольно-пропускними пунктами з метою екстремального туризму і були затримані працівниками поліції.
У відношенні правопорушників було складено адміністративні протоколи за ст. 46-1 «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їм загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Матеріали направлено до Іванківського районного суду Київської області для прийняття рішення.
Також поліція звернулася з поданням до Іванківського відділу Державної міграційної служби про скорочення терміну перебування зазначених громадян на території України.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обвал мосту в Італії: підтвердили загибель 31 особи, серед них – іноземець і троє дітей
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити