image
 |  5 16 Серпня 2018 | 11:24

«Професійна модель Тріша» в об'єктиві волинського фотографа (ФОТО)

Луцький зоопарк показав нові світлини фотосесії тигреня Тріши.
Фото розмістили у спільноті Луцький зоопарк соціальної мережі facebook.
Робочий тиждень іде до завершення, тривають літні відпустки, просто гарна погода для того, щоб прогулятися годинку-дві. Це - очевидні причини, щоб запланувати візит до Луцького зоопарку.
Чудова колекція тварин та птахів і створений дбайливими руками наших працівників ландшафт - переконливі причини прийти саме до нас шукати спокою, натхнення та фіксувати у світлинах і згадках красу літа.
Тріша росте, розвивається і постійно перебуває на території зоопарку, у вольєрі поряд із дорослими тиграми - з травня постійний чудовий додатковий привід обрати саме Луцький зоопарк для візиту з друзями, рідними й коханими.
До слова, смугаста красуня, яка стала всезагальною улюбленицею, вже сміливо може називатися професійною моделлю. І до її портфоліо та вашої уваги - серпневе знімкування. Тигричка позувала Володимир Ковалюк. Як видно зі світлин, і фотомитець, і модель результатом співпраці задоволені  , за що ми їм безмежно вдячні.
Тож - не гайте часу і мерщій до нас, бо Луцький зоопарк - місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста. Хоча... ви і самі це знаєте, - йдеться у дописі.




















Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити