image
 |  2 17 Серпня 2018 | 15:22

До Дня Незалежності у Луцьку відбудеться велопробіг у вишиванках

У Луцьку відбудеться «Велопробіг у вишиванках»
Про це повідомляє "Волинь".
КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк» запрошує долучитися до «Велопробігу у вишиванках» з нагоди Дня Незалежності України.
Маршрут велопробігу: Театральний майдан - маршрут міського тролейбусу №15а - Театральний майдан.
Збір учасників о 9:30, 24 серпня (п’ятниця) на Театральній площі, біля інформаційного намету «Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк». Закликаємо усіх учасників одягнути вишиванки та взяти з собою державну символіку. Додамо, що лучани, які не мають власного велотранспорту, але мають величезне бажання взяти участь у заході можуть орендувати велосипеди у «Центрі туристичної інформації та послуг» (вул. Лесі Українки, 21).
Збір учасників о 9:30, 24 серпня (п’ятниця) на Театральній площі, біля інформаційного намету «Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк».
Захід відбудеться за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, Патрульної поліції Волинської області, КЗ «Спорт для всіх», «Lutsk Gorilazzz», «Bike park Lutsk» та КП «Центр туристичної інформації та послуг». Детальна інформація про подію - за посиланням.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські школярі отримають усі підручники в електронному варіанті

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити