image
 |  0 17 Серпня 2018 | 15:03

Лише раби і жлоби можуть ненавидіти ветеранів російсько-української війни, - волинський науковець

Ненавидіти ветеранів російсько-української війни можуть лише раби і жлоби, які підсвідомо відчувають свою ницість перед тими, хто, ризикуючи своїм життям, пішов захищати Батьківщину.
Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав директор бібліотеки СНУ імені Лесі Українки, кандидат історичних наук, доцент Володимир Собчук.
Науковець зазначив, що особистого його не здивувала позиція більшості депутатів Луцької міської ради, які фактично заблокували будівництво реабілітаційного центру для ветеранів російсько-української війни.
«Це рішення було прогнозованим. Але я не очікував такого потоку інформаційного бруду, який вилили на воїнів деякі лучани у коментарях у соцмережах та в електронних ЗМІ. Не маю бажання передавати весь цей бруд, але наведу лише один приклад. Як пише один анонімний коментатор, доброволець, який мав намір здійснити самоспалення, робив це з метою.... отримання квартири (????). Що тут скажеш про таких «коментаторів»? Убога вата. Малим не дано зрозуміти Велике. Народжений плазувати, не здатен літати. Ненавидіти цих ветеранів можуть лише раби і жлоби, які підсвідомо відчувають свою ницість перед тими, хто, ризикуючи своїм життям, пішов захищати Батьківщину. На відміну від них. Дегенерація свідомості у цієї частини суспільства від слабкого рівня інтелекту, низької культури та поганої генетики», - констатує Володимир Собчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник АТО погрожував себе спалити під стінами Луцької міськради, – деталі (ВІДЕО)
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасників АТО обурила поведінка неадекватної журналістки «Аверсу»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити