image
 |  2 17 Серпня 2018 | 10:40

Патруль місії ОБСЄ потрапив під обстріл на Донбасі

Патруль спеціальної моніторингової місії ОБСЄ потрапив під обстріл на північному сході окупованого Гольмівського, за 50 кілометрів від Донецька.
Про це 16 серпня повідомляє прес-служба місії.
Патруль з п'яти членів ОБСЄ на двох бронетранспортерах контролював дотримання режиму припинення вогню для ремонту лінії електропередачі компанією "Вода Донбасу".
Згідно зі звітом ОБСЄ, 3 члени патруля були поза транспортними засобами, а 2 інших були всередині.
Один з бойовиків, озброєний автоматом, і працівник "Вода Донбасу" розмовляли з патрульними.
Ще двоє бойовиків (також з автоматичними гвинтівками) і двоє робітників "Вода-Донбасу" перебували в фургоні, припаркованому поблизу.
"О 09:14 три учасники патруля поза транспортними засобами почули вибух приблизно в 500 м на півночі і ще один вибух біля 500 м на південь-південь-схід від них, а потім близько 10 пострілів зі стрілецької зброї за 100-150 м на північ і північний захід", - повідомили в СММ.

За оцінкою ОБСЄ, два з цих 10 пострілів пролетіли над головами трьох членів патруля, які перебували поза транспортними засобами.
Після цього патруль негайно сів в свої транспортні засоби і покинув район.
Також в місії повідомили, що озброєний бойовик і працівник "Вода Донбасу" сіли в фургон, який покинув цей район.
Спостерігачі ОБСЄ вже повідомили про інцидент Збройні сили Об'єднаного центру з контролю і координації збройних формувань і запросили заходів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті поліція вилучила наркотиків на суму 39 мільйонів (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити