image
 |  0 17 Серпня 2018 | 12:39

Володимир-Волинську школу-інтернат можуть забрати в управління обласної ради

Майнова комісія Волинської обласної ради висловила готовність перебрати в управління Володимир-Волинську спеціалізовану школу-інтернат І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».
Про це «ВолиньUA» стало відомо під час засідання комісії 17 серпня 2018 року.
Щоправда, це стане можливим лише в разі підтвердження відповідності співвідношення контингенту учнів, зазначеного у підпункті "а-1" пункту 2 частини першої статті 90 Бюджетного кодексу України, за показниками статистичного звіту ЗНЗ-1.
На внесенні такої поправки в рішення комісії наполіг перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик. Адже, з його слів, після нового набору в школу-інтернат співвідношення може змінитися, тож керівництво навчального закладу має чітко знати, що при цьому воно не повинне допустити порушення Бюджетного кодексу.
«Якщо з початком нового навчального року необхідне співвідношення (не менше 70 відсотків дітей із області) буде збережене - обласна рада матиме підстави включити цей заклад у перелік тих, які можуть фінансуватися з обласного бюджету», - наголосив Олександр Пирожик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майнова комісія Волиньради – проти виселення книгарні «Освіта» з центру Луцька

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити