image
 |  2 18 Серпня 2018 | 18:11

Поліцейський 6 разів вистрілив у зловмисника, що займався вимаганням

У суботу, 18 серпня, в Києві на Лісовому масиві поліцейський вистрілив у вимагача грошей. Пораненого зловмисника забрали медики.
Про це повідомляє 1NEWS.
Інцидент трапився за адресою вулиця Маршала Жукова, 25/27 близько 12:30. Як розповів стрілок, він – старший лейтенант поліції і мав при собі травматичний пістолет. «Спочатку мені подзвонили з невідомого номера і сказали, що мій син потрапив в біду і почали вимагати 5000 доларів. Однак я відразу зрозумів, що це шахрайство, адже у мене немає сина. Через деякий час до мене в двері квартири подзвонив підозрілий чоловік. Я відразу приготувався до нападу і дістав свій пістолет», – говорить поліцейський.
Побачивши копа, зловмисник спочатку хотів домовитися, навіть пропонував грошей. «Я попросив сусіда викликати наряд поліції. Зловмисник почув це і заметушився, а потім різко кинувся на мене», – розповідає поліцейський. У відповідь правоохоронець зробив шість пострілів і поранив афериста. Той вибіг на вулицю, однак йому сховатися не вдалося. Від отриманих поранень чоловік повалився на газон, звідки його і забрала швидка допомога.
На місці працюють слідчі. Правоохоронці з’ясовують подробиці того, що сталося, опитують того, хто стріляв і свідків.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині діяв канал нелегальної міграції у Польщу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити