image
 |  4 18 Серпня 2018 | 16:41

Туреччина не допустила кримського колаборанта до офіційного з’їзду партії Ердогана

У суботу, 18 серпня, в Анкарі відбувся VI з’їзд керівної “Партії справедливості і розвитку” Туреччини (AKP), засновником якої є Реджеп Таїп Ердоган. На захід прибули офіційні делегації з різних країн. Україну представляв уповноважений Президентом України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.
Про це повідомив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у своєму Facebook.
“Відомо, що в Анкарі Мустафа Джемілєв також вручив президентові Туреччини Ердогану особисте послання від Президента України Петра Порошенка”, – написав Рефат Чубаров.
До складу російської делегації входив кримський колаборант і “депутат Держдуми” Руслан Бальбек. Турецька сторона не впустила його на з’їзд, оскільки не давала згоди на його включення до складу делегації РФ.
“Замість урочистого залу, де проходив з’їзд AKP, прислужника російських окупантів Руслана Бальбека перепровадили в посольство РФ, де він зможе дочекатися часу відльоту делегації Держдуми в Москву”, – наголосив голова Меджлісу.
Нагадаємо, що Руслан Бальбек входить до переліку осіб, щодо яких діють санкції у зв’язку з порушенням територіальної цілісності, суверенітету і незалежності України, депутатів Держдуми РФ, обраних в окупованому Криму.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині діяв канал нелегальної міграції у Польщу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити