image
 |  4 18 Серпня 2018 | 15:43

У Луцьку планують відремонтувати ще 68 ліфтів

За перше півріччя в Луцьку відремонтували всього 55 ліфтів на суму понад 2 млн грн, до кінця року мають відремонтувати ще 68.
Про це повідомляє ІА «Волинські новини».
Про це інформував директор департаменту економічної політики Олександр Озінович під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства 17 серпня.
«Відповідно до затверджених графіків проведення капітальних ремонтів ліфтів, які відпрацювали гранично встановлений термін - 25 років, впродовж півріччя здійснили ремонт 55-ти ліфтів в 24-х будинках, в тому числі й у ОСББ. Коштів витратили 1,97 млн грн. Окрім цього сума співфінансування мешканців склала 842,2 тис. грн. До кінця року заплановано провести ремонт ще 68-ми ліфтів», - повідомив Олександр Озінович.
Як розповідав раніше директор департаменту житлово-комунального господарства міськради Юрій Крась, після ремонту ліфти оглядають експерти й визначають термін, на який ліфт можна запускати в експлуатацію, а це від 4 до 8 років.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку чоловік побив 10-річну дівчинку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити