image
 |  0 19 Серпня 2018 | 08:48

В страшній аварії на Львівщині загинули двоє лучан (ФОТО)

У п’ятницю, 17 серпня, о 18:30 на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу с. Гамаліївка Пустомитівського району зіткнулись три авто: «Мерседес Спринтер», «ЗАЗ Ланос», «BMW Х5». Внаслідок аварії загинули водій та пасажир автівки «Мерседес Спринтер», які були родом з Луцька.
Про це повідомляє "Волинська правда". 
Як інформує департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА, автомобіль «Мерседес Спринтер» під керуванням мешканця Луцька (1981 р.н.) виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «ЗАЗ Ланос» під керуванням мешканця с. Березина Миколаївського району (1977 р.н.) та в подальшому – з автомобілем «BMW Х5» під керуванням мешканця с. Запитів Камʼянка-Бузького району (1987 р.н.).
У результаті ДТП водій та пасажир автомобіля (мешканець Луцька 1969 р.н.) «Мерседес Спринтер» від отриманих травм загинули на місці події.
Водій автомобіля «ЗАЗ Ланос» госпіталізований у реанімаційне відділення ЛШМД з діагнозом: «важка поєднана травма. ЗЧМТ. Множинні садна обличчя. Забій грудної клітки. Закриті множинні переломи кісток обох нижніх кінцівок».
Причини та обставини події встановлюються.
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нетверезий водій без прав скоїв ДТП

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити