image
 |  0 19 Серпня 2018 | 06:07

Врятований волонтерами пес шукає нову родину

У Луцьку господарі ледь не до смерті заморили голодом собаку - знесилену тварину помітили на вулиці та викупили волонтери. Зараз Беллу лікують у ветклініці та вже шукають для неї нову родину.
Про це повідомляє "Перший". 
За 3 дні перебування в лікарні собака досі не може напитися - вдома її кілька місяців морили голодом, - йдется у сюжеті ТСН.ua, пише ВолиньPost.
Те, що вона вижила - диво, кажуть лікарі, та додають, що тварин в такому критичному стані бачити ще не доводилося.
Собака в такому віці мала б мати вагу 30-35 кг, але наразі Белла важить менше половини своєї норми. Відео зі змордованою собакою вклали в мережу, після чого лучани прочісували вулиці у пошуках тварини. З'ясувалося, що у тварини є господарі. Однак із журналістами вони не поспілкувалися.
Сусіди не бачили, щоб власник вигуював собакою, та не чули її гавкоту, тому думали, що пес вже там не живе.
Активісти віднайли родича господарів, який продав тварину за 200 гривень. Зоозахисники ж написали заяву в поліцію через жорстоке поводження. Тож поки поліція шукає кривдників Белли, вона в лікарні постійно просить їсти. На реабілітацію тварини знадобиться кілька місяців, а волонтери вже шукають для неї нову родину.



 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити