image
 |  0 20 Серпня 2018 | 16:27

Загиблого Героя Василя Крищука везуть на рідну Волинь

«Вантаж-200» із тілом геройськи загиблого на війні з московським окупантами старшого солдата 14-ої окремої механізованої бригади, свободівця Василя Крищука із Володимира-Волинського покинув межі Донецької області і вирушив на Волинь.
Про це в коментарі «ВолиньUА» повідомив перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик із посиланням на слова бійців, які супроводжують прах Героя.
Зі слів бійців, прибуття траурного кортежу на Волинь очікується в першій половині дня. Кортеж зупинятиметься в Луцьку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як загинув у бою боєць із Володимира-Волинського? (ПОДРОБИЦІ)
Завтра пообіді тіло Героя доставлять до Володимира-Волинського. Останню ніч загиблий проведе в будинку на вулиці Володимира Великого, 1, де живе родина Крищуків. Саме тут можна буде попрощатися з Героєм.
На прохання рідних, після 12-ї години 22 серпня домовину з тілом Героя планують доставити на центральну площу Володимира-Волинського, де відбудеться ритуал прощання біля Стели Героїв.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був людиною справи і часто критикував вузьколобість суспільства, – командир «Січі» про загиблого волинянина
Детальнішу інформацію щодо годин прибуття траурного кортежу та прощання з Героєм «ВолиньUA» повідомлятиме.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський боєць на Донбасі здійснив справжній подвиг: подробиці і фото героя

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити