image
 |  0 23 Серпня 2018 | 17:15

До Дня Незалежності у Луцьку провели громадські прибирання

Цьогоріч наша держава відзначає 27 річницю незалежності. Чи не всі жителі та гості міста вийдуть на вулиці та в парки для відзначення цього свята та помилуються красою навколишньої природи. Аби місто було чистішим, охайнішим та красивішим, до прибирання та впорядкування залучили безробітних Луцького міського центру зайнятості.
Про це "ВолиньUA" повідомляє Луцький міський центр зайнятості. 
На подібні заходи з бюджетів Луцької міської ради та Луцького міського центру зайнятості виділили кошти для організації громадських робіт з благоустрою, впорядкування та озеленення території міста, рекреаційних зон, парків та скверів Комунальному підприємству «Парки та сквери м. Луцька».
Напередодні свята організували громадські роботи з прибирання та благоустрою Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Проводилися роботи з косіння трави та очищення паркових доріжок. Участь у таких роботах взяли 40 безробітних.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посвідчення роздрукував, форму купив: на Миколаївщині орудував псевдополіцейський
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити