image
 |  2 23 Серпня 2018 | 15:04

На кордоні з Польщею вилучили 47 кілограмів бурштину

Співробітники Національної адміністрації доходів Польщі під час перевірки на польсько-українському кордоні в пункті пропуску Шегині-Медика вилучили контрабанду 47 кг необробленого бурштину.
Про це пише Кордон.
За словами речниці Палати адміністрації доходів у Ряшеві Едити Хабовської, незаконний товар був у сховках автівки, що в’їжджала до Польщі, – інформує Польське радіо.
Співробітники відправили транспортний засіб на детальну перевірку. Під час контролю увагу митників привернули пороги та бічні стінки автомобіля.
Виявилося, що в тих місцях були зроблені сховки для приховування десятків поліетиленових пакетів з янтарем.
Загальна вага контрабандного товару становить 47 кг. У спробі перевезення незаконного бурштину зізнався водій транспортного засобу – 30-річний українець. Чоловік вирішив добровільно понести покарання та виплатити штраф у розмірі 10 тис. злотих.
Це чергова спроба контрабанди великої кількості бурштину, якій запобігли підкарпатські митники. З початку року під час перевірок прикордонного руху на території Підкарпатського воєводства було загалом конфісковано 170 кг бурштину. Найбільше – у контрольно-пропускному пункті в Корчовій.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІНП Польщі не знайшов злочину в словах голови Українського товариства в Любліні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити