image
 |  4 24 Серпня 2018 | 19:31

Волинь зустріла Героя-лучанина, який загинув на Сході

На Театральному майдані зустріли тіло загиблого від кулі снайпера старшого лейтенанта 128-ї окремої механізованої бригади Георгія Ольховського.
Тіло бійця зустріли на Волині у День Незалежності, 24 серпня, - інформують Волинські новини.
Так, зустрівши тіло Георгія Ольховського біля Цуманського посту, колона з численних автомобілів вирушила до Луцька, де проїхала вулицею Рівненської та проспектом Волі. Водії зупиняли автомобілі, численні лучани ставали на коліна та не могли стримати сліз, дивлячись на рух траурної колони.
На Театральному майдані героя зустріла велика кількість лучан.
Капелани відслужили молебень біля Стели Героїв.
Нагадаємо, 23 серпня на Донеччині від кулі снайпера загинув старший лейтенант 128-ї окремої механізованої бригади Ольховський Георгій Сергійович.
Зустрічати бійця приїхали волонтери «Автомайдану», ВЦ «Серце патріота», керівник Спілки воїнів АТО Волині Олександр Серватович, який є хрещеним батьком загиблого, друзі та знайомі загиблого. Волонтери обговорили напружену ситуацію на Сході нашої країни, а також наголошували, що обстріли відбуваються регулярно, а українським військовим командування не дає можливості дати відсіч. Згодом колона у супроводі патрульної поліції вирушила від Цуманського посту до Луцька.
Зазначимо, що на прохання родини похорон військовослужбовця відбудеться у неділю, 26 серпня (чекатимуть приїзду родини з Автономної Республіки Крим). В цей день у Луцьку буде оголошено День жалоби.






















 













Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити