image
 |  0 25 Серпня 2018 | 17:26

П'яний мотоцикліст збив трьох людей, одна жінка померла

В селі Спаське Сумської області п'яний 19-річний хлопець влетів на мотоциклі у натовп людей, є жертви.
Про це повідомляє "Gazeta.ua" з посилання на прес-службу ГУ НП у Сумській області.
За попередньої інформацією, молодик не обрав безпечної швидкості руху і скоїв наїзд на перехожих, які йшли вулицею села.
В результаті ДТП постраждали дві жінки і 14 річна дівчинка. На момент приїзду правоохоронців потерпілих вже госпіталізували, а водій мотоцикла втік з місця пригоди. Під час огляду території поліцейські виявили уламки з його мотоциклу.
"Весь особовий склад нашого відділення був задіяний на розшук водія. На одній з вулиць села увагу поліцейських привернув молодий чоловік, якій вів в руках мотоцикл. Транспортний засіб був з характерними для ДТП ушкодженнями. А сам водій знаходився у стані сильного алкогольного сп'яніння. Як з'ясувалось, це 19-річний уродженець сусіднього села, який наразі проживає і працює зварювальником на одній з фірм в Києві", — розповіли у поліції.
У 14-річної дівчинки лікарі діагностували забійну рану голови. Жінка 1980 року народження отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми. Інша жінка 1988 року народження від отриманих травм померла в лікарні.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  26 серпня у Луцьку оголосили День жалоби
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити