image
 |  2 25 Серпня 2018 | 18:26

Радник Трампа повідомив, що США може зацікавитись українським газом

Болтон також зазначив, що "це питання політики уряду України - шукати альтернативні енергоресурси, щоб не було залежності від Росії".


Про це повідомляє "Тиждень.ua".


Для американських та інших іноземних енергетичних компаній може бути привабливим видобуток природного газу в Україні. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон.
"Також є ресурси, які виробляються тут в Україні, яка видобуває природній газ в обсягах, наскільки я розумію, достатніх приблизно для задоволення власних побутових потреб України у природному газі. Можливо американські компанії чи інші іноземні енергетичні компанії побачать привабливість у розвідці та видобутку газу тут в Україні", - сказав Болтон.
За його словами, він провів "дуже цікаве обговорення" із прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом з питань енергоресурсів та ролі України в цій сфері.
Болтон також зазначив, що "це питання політики уряду України - шукати альтернативні енергоресурси, щоб не було залежності від Росії".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр закордонних справ Литви привітав українців з Донбасу (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити