image
 |  0 1 Вересня 2018 | 13:35

На свято Першого дзвоника в Бережанці відкрили комп'ютерний клас

Уперше свято Першого дзвоника у загальноосвітній школі села Барежанка Горохівського району Волині зустрічали з облаштованим сучасним комп’ютерним класом.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
Відповідні кошти для сільської дев’ятирічки були виділені з обласного бюджету за сприяння фракції ВО «Свобода» у Волинській обласній раді. За ці кошти вдалося придбати 8 нових комп’ютерів та допоміжну офісну техніку, облаштувати сучасний комп’ютерний клас.

Зі слів директора школи Василя Бондарука, для невеличкої сільської школи це – справді подія. Комп’ютерна техніка вже підключена до мережі Інтернет. В цьому зокрема школі посприяла Городищенський сільський голова Світлана Соколюк.

Вітаючи школярів зі святом Першого дзвоника, присутній на урочистостях перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик закликав школярів пам’ятати наших Героїв, завдяки яким школярі йдуть до школи під мирним небом.

Тим часом сільський староста Сергій Степанюк подякував усій сільській громаді, батькам та меценатам за якісно проведені ремонти всіх шкільних класів, їх оздоблення, прокладення нової бруківки на підходах до школи.

Свято Першого дзвоника пройшло у Бережанці під святкові піснеспіви школярів та місцевих аматорів сцени.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому першого вересня вже можна святкувати Новий рік?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити