image
 |  0 2 Вересня 2018 | 18:42

ФК «Волинь» зазнав першої в сезоні поразки на власному полі (ФОТО)

Футбольний клуб "Волинь" із Луцька зазнав першої в сезоні поразки на власному стадіоні "Авангард". Сьогодні, 2 вересня, луцькі футболісти поступилися у 6 турі першої ліги "Оболоні" з Броварів - 2:4.
Про це повідомляє власкор «ВолиньUA».
Господарі поля розпочали гру активніше і мали чимало шансів відкрити рахунок, однак не забили. А, як відомо, не забиваєш ти - забивають тобі: на 34-й хвилині "Оболонь" відкрила рахунок - 0:1. При такому рахунку команди й пішли на перерву.
У другому таймі "Волинь" знову пішла в атаку, однак пропустила контратаку, і після ефектного дальнього голу броварівчан у правий від воротаря кут воріт, який "проспав" цей удар, вони подвоїли рахунок - 0:2.

"Волинь" не припиняла атакувати і в середині другого тайму після штрафного удару у виконанні Дзюби відквитала один м’яч - 1:2, повернувши інтригу в матчі.

Окрилені успіхом лучани знову пішли вперед - і вже за декілька хвилин заробили пенальті, яке вдало реалізував Кажанов, зрівнявши рахунок - 2:2.


Бажання дотиснути суперника і вирвати перемогу в матчі знову погнала лучан уперед, вони забули про захист - і швидко поплатилися голом у контратаці - 2:3.

А в додані 6 хвилин матчу, коли, здавалося, "Волинь" може звести матч унічию, знову грубих помилок допустилися захисники та воротар лучан. 2:4 на користь "Оболоні" - такий остаточний підсумок матчу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юна волинянка завоювала золоту медаль на чемпіонаті України

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити