image
 |  2 2 Вересня 2018 | 20:28

Найбільше доріг на Волині асфальтувала фірма, яку пов’язують із мером Одеси

Найбільше замовлень на ремонт доріг у Волинській області в 2017 році отримала фірма, яку пов’язують із мером Одеси Геннадієм Трухановим.
На ремонт Волинських доріг у 2017 році було виділено 2,34 млрд гривень. Всього за рік їх провели 101. У цю суму цифру входять і бюджети тих закупівель, які не відбулися (наприклад, не вистачило учасників).
Про це пише видання Главком у матеріалі «Королі асфальту. Чиї фірми вигравали головні дорожні тендери у 2017 році» із посиланням на звід організації CoST Ukraine, яка моніторить будівництво, що здійснюється за рахунок публічних коштів, - пише Район.Бізнес.
Перше місце – ТОВ «Автомагістраль-Південь».
Сума отриманих замовлень - 649 млн грн. Цю ТОВку ЗМІ тісно пов’язують із діючим мером Одеси Геннадієм Трухановим.
За даними бізнес-пошукового ресурсу Youcontrol, «Автомагістраль-Південь» створено 2006 року і належить вона двом одеситам Валерію Короткову і Олегу Наливанному. Розмір статутного капіталу підприємства – 40 тис. грн.
Друге місце - ТОВ «Луцькавтодор-сервіс».
Сума отриманих замовлень - близько 540 млн грн. ТОВ входить до групи компаній ЛАД, яка, згідно інформації місцевої преси, належить екс-керівнику САД у Волинській області (2009-2010 рр) Юрію Ольховому.
Третє місце - ДП «Волинський облавтодор».
Сума отриманих замовлень - 331,5 млн грн.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маршрутки не ходять, а радник по транспорту отримує 120 процентів премії, – депутат Луцькради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити