image
 |  0 2 Вересня 2018 | 16:47

У Ковелі в торговому центрі відкриють «соляну кімнату»

Сучасне місце для відновлення здоров’я відкриють у торгово-розважальному комплексі. Для всіх бажаючих перший сеанс буде безкоштовним. У шахті облаштували ігрову кімнату для дітвори. Там будуть показувати мультфільми, поки дітки оздоровлюватимуться.
Про це повідомляє "Область.онлайн".
Організатори запевняють, що ця шахта надасть максимальне оздоровлення. Повідомляють, що відвідуючи їхній куточок для оздоровлення ковельчани природньо підвищать свій імунітет, нормалізують обмін речовин, пролікують свої дихальні шляхи, полегшать чи вилікують алергічні прояви свого організму. Також, це чудова можливість для лікування шкіряних покривів.
Вважається, що така терапія – один із найкращих не медикаментозних засобів профілактики різних захворювань. Також вона допомагає тим, хто часто хворіє застудою, полегшує психологічну тривожність та невротичні прояви.
Щоб потрапити на лікування у нове місце оздоровлення, потрібно попередньо записуватися. Це можна зробити за номером 0501616153, або на офіційному сайт соляної кімнати сайт www.solroom.com.ua чи прийшовши у торговий центр.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У замку Любарта стартував фестиваль «Середньовічний Лучеськ. Доблесть віків»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити