image
 |  4 2 Вересня 2018 | 17:48

У Люблинецькій ОТГ обговорили принципи співпраці освітян громади з владою

30 серпня 2018 року напередодні нового навчального року відбулась конференція педагогічних працівників Люблинецької громади, на яку прибули директори шкіл, їх заступники, завідуючі закладами дошкільної освіти, керівники закладів позашкільної освіти, учителі.
Про це повідомляє "Люблинецька громада".
В роботі конференції брали участь селищний голова Наталія Сіховська, заступник селищного голови Юрій Поліщук.
Відкрив засідання конференції і виступив з доповіддю «Про підсумки розвитку освітньої галузі громади у 2017/2018 н.р. та основні напрямки роботи у 2018/2019 н.р.» начальник управління гуманітарної сфери виконавчого комітету селищної ради Олександр Шум.
На конференції розглянуто питання науково-методичного забезпечення викладання предметів у навчальних закладах. Дане питання висвітлила заступник директора з науково-методичної роботи Люблинецької школи Мирослава Діка.
Заступник селищного голови Ю. Поліщук окреслив напрямки розвитку освіти на 2018–2019 навчальний рік та запропонував головні принципи співпраці освітян громади з установами освіти Ковельщини та Волині.
Наталія Миколаївна Сіховська наголосила на тому, що розвиток освіти є пріоритетним напрямком діяльності влади, якою створюються умови підготовки конкурентоспроможного, соціально-адаптованого випускника. Особлива увага у виступі Наталії Миколаївни була зосереджена на поліпшенні матеріально – технічної бази закладів освіти.
Після закінчення конференції педагогічні працівники працювали на секційних засіданнях. Предметом обговорень стали інструктивно-методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України щодо вивчення навчальних предметів у 2018/2019 навчальному році.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків’яни та кияни кличуть волинян на «Червоне весілля» в Теремно

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити