image
 |  2 5 Вересня 2018 | 20:31

Виготовляла та збувала наркотики: суд виніс вирок лучанці, яка облаштувала нарколабораторію

У Луцьку жінка виготовляла психотропні речовини на самостійно зробленому обладнанні та була затримана працівниками поліції, коли намагалася їх продати поблизу нічного клубу «ХХІ» століття, що на проспекті Молоді.
Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 30 серпня, - пишуть Волинські новини.
Під час судового засідання вдалося встановити, що 2 вересня 2017 року обвинувачена, знаходячись за місцем свого проживання, за допомогою хімічних речовин та обладнання шляхом проведення низки хімічних реакцій синтезу виготовила психотропну речовину – амфетамін з метою збуту. Наркотики вона незаконно зберігала в квартирі за місцем проживання.
В подальшому 25 серпня 2017 в ході проведення працівниками УПН ГУНП у Волинській області оперативної закупки лучанка поблизу нічного клубу «XXI століття», що на проспекті Молоді, 2 у Луцьку, за 200 гривень збула чоловіку за поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору, що містить у своєму складі амфетамін. Того ж дня наркотики були вилучені працівниками поліції.
Варто зазначити, що в червні цього ж року лучанка через «Нову пошту» отримувала хімічні речовини для виготовлення наркотиків, до того ж на Центральному ринку вона купила прилади та хімічний посуд, з якого зробила приладдя для виготовлення психотропних речовин.
Зокрема, під час обшуку житла обвинуваченої, де була облаштована нарколабораторія, було вилучено близько 3,5 грама амфетаміну.
Допитана у судовому засіданні обвинувачена повністю визнала свою вину та не оспорювала фактичних обставин злочину.
Отож, суд визнав її винною та призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі, однак на підставі ст. 75.76 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо протягом 3 вона не вчинить нового злочину.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити