image
 |  2 6 Вересня 2018 | 17:05

На Львівщині чоловік побив комунальника та священника

Чоловіку, який на очах жителів Стрийщини побив комунальника і місцевого священика, правоохоронці повідомили про підозру.
Про це "ВолиньUA" повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.
За процесуальним керівництвом Стрийської місцевої прокуратури учора, 5 вересня, 31-річному місцевому мешканцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.296 КК України (хуліганство).
Нагадаємо, що інцидент стався 27 серпня в селі Стрілків на вулиці Скоблика, де на той час працівники ТзОВ "Комунальник №1" здійснювали дорожньо-ремонтні роботи. З одним із вказаних співробітників у підозрюваного виник словесний конфлікт, під час якого зловмисник наніс декілька ударів ногами та кулаками рук у голову потерпілому. Як наслідок, 56-річний комунальник отримав легкі тілесні ушкодження.
Усе це трапилось у присутності односельчан та священика Стрийської єпархії Української Греко-Католицької, який намагався зупинити хуліганські дії правопорушника. 35-річний церковний служитель підійшов до лиходія, представився та попросив припинити бійку. Однак натомість сам отримав удар у голову, що спричинило струс головного мозку, перелом зовнішньої пластинки гайморової пазухи зліва (легкі тілесні ушкодження).
На даний час досудове розслідування триває, вирішується питання про обрання фігуранту міри запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. За вчинення інкримінованого злочину чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європа визнала жахливими українські в’язниці

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити