image
 |  0 6 Вересня 2018 | 07:27

Відомо, за які проекти бюджету громадської участі можна голосувати у Володимирі

З 13 вересня  по 12 жовтня  2018 року у Володимирі-Волинському  триватиме голосування за проекти в рамках громадського бюджету.
Про це інформує «ВолиньUA».
До голосування допущено 13 ідей-проектів, котрі, в разі перемоги, будуть реалізовані наступного року за кошти міського бюджету.
Знайомтеся з проектами.
Дорога додому! Капітальний ремонт елементів благоустрою по вулиці Луцькій.
Автор - Андрій Гнатюк. Бюджет - 472 830 грн.
Проект передбачає заміну зруйнованих та будівництво нових доріжок з дрібно розмірних фігурних елементів (бруківки), для між-будинкового пішохідного сполучення.
У будинку за адресою, вул. Луцька 105/2 знаходиться міська бібліотека, у яку щодня ідуть відвідувачі . Проте, тротуарне покриття на шляху до бібліотеки знаходиться у не задовільному стані або взагалі відсутнє. Рух пішоходів цими тротуарами є практично неможливим, що в свою чергу порушує їх безпеку.
Спортивний Двір.
Автор проекту - Вікторія Джиквас. Бюджет - 99 900 грн.
Проект передбачає собою встановлення спортивних комплексів, тренажерів та дитячих ігрових комплексів у дворі багатоквартирних будинків як для дітей молодшого шкільного віку, так і спортивних комплексів для людей всіх вікових категорій. Адреса вулиця Поліської Січі, 56.
«Особливе» для «особливих».
Автор проекту - Алла Малишева. Бюджет - 303 190 грн.
Проект передбачає встановлення елементів майданчика для осіб із обмеженими функціональними можливостями біля вже існуючого дитячого майданчика, що розташований у парку “Слов’янський”.
«Особливі» жителі міста отримають можливість з користю проводити час на свіжому повітрі. Також такий майданчик позитивно сприятиме соціалізації його відвідувачів.
Центральна зупинка майбутнього.
Автор проекту - Олена Смерічка. Бюджет - 99 742 грн.
В центральній частині міста розміщена існуюча зупинка громадського транспорту, яка знаходиться у занедбаному стані. Поруч знаходиться відділення ОЩАДБАНКУ, головний офіс УКРПОШТИ та УКРТЕЛЕКОМУ.
Основна мета проекту: облаштувати сучасну зупинку громадського транспорту з урахуванням історичного спадку міста (поруч розташована історична пам’ятка архітектури – Церква Святого Йосафата), задля туристів та жителів Володимира-Волинського.
Володимир. Шляхами княжої столиці.
Автор проекту - Олександр Стемковський. Бюджет -100 000 грн.
Створити візуальну, інформаційну базу даних, про історичні, соціальні місця Володимира-Волинського та про їхнє місце розташування (вказівні знаки та фото-стенди).
Сприяти популяризації знань про історію міста Володимира-Волинського серед місцевих жителів, українських та іноземних туристів.
Підвищити самоусвідомлення значимості міста Володимира-Волинського, його історико-культурної спадщини.
Я за безпечний рух.
Автор проекту - Ганна Губерук. Бюджет - 255 300 грн.
Облаштування тротуарного покриття вздовж вулиці Філатова з однієї сторони проїжджої частини, встановлення відбійників при повороті з вул. Філатова на вул. Зимнівську.
«Володимир – основа християнської моралі».
Автор проекту - Максим Клим'юк. Бюджет - 95 318 грн.
Проект направлений на створення відкритого публічного простору доступного для усіх категорій населення, на якому розміщуватиметься монумент – «10 БОЖИХ ЗАПОВІДЕЙ» у центральній частині міста, через яку кожного дня проходить тисячі осіб.
Парковка у військове містечко.
Автор проекту - Лілія Сальнікова. Бюджет - 98 121 грн.
Проект «Парковка у військове містечко» у межах військового містечка № 1 спрямований на вирішення проблем із паркуванням авто, розвантаженням проїжджої частини вищезгаданої території, забезпеченням безпроблемного доїзду аварійних служб: пожежної, медичної та газової служби до житлових будинків тощо.
Благоустрій території біля пам'ятника воїнам танкістам.
Автор проекту - Андрій Трофимук. Бюджет - 99 000 грн.
Проектом передбачається благоустрій частини території міста біля пам'яного знаку воїнам танкістам. Оскільки дане місце є на дорозі міжнародного сполучення, тому потребує покращення благоустрою та вживання заходів безпеки.
Кохання устами топіар.
Автор проекту - Ксенія Зарівняк. Бюджет - 42 600 грн.
В рамках проекту заплановано у парку «Слов’янський» встановити великі зелені топіари у вигляді двох лебедів, які торкаючись один одного утворюють серце. Ці топіари стануть символом міцного, вірного та щирого кохання, окрасою міста та промоцією справжніх людських почуттів.
Простір для містян.
Автор проекту - Наталія Лук'янчук. Бюджет - 98 574 грн.
Проект направлений на створення відкритого публічного простору доступного для усіх категорій населення: людей з обмеженими можливостями, матусь з дитячими візками, школярів та студентів. (Заасфальтований простір біля будинку по вул. Сагайдачного).
Пляж - влаштування рекреаційної зони у місці стихійного купання на річці Луга.
Автор проекту - Олена Жуйвода. Бюджет - 499 000 грн.
Проект передбачає комплекс заходів по благоустрою зони рекреації та стабілізації частини русла річки Луга, протидії процесам підтоплення та затоплення, благоустрій території зони рекреації.
Квітуче місто Володимир-вертикальне озеленення підвісними клумбами.
Автор проекту - Андрій Гнатюк. Бюджет - 78 220 грн.
Вертикальне квіткове озеленення міста з використанням термочаши. Передбачається встановлення 20 таких чаш. Чаши закріплюють на антивандальне кріплення на висоті 2-2,5м. на освітлювальні опори. Встановлення кованих дерев з кріпленням для п’яти термочаш. Два дерева. В чаши висаджують квітучі експозиції з рослин ампельних видів.
 
 
 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити