image
 |  0 7 Вересня 2018 | 16:45

Листоноші «Укрпошти» забезпечать доставку пенсій та листів усім мешканцям Волині

Зважаючи на необхідність охоплення поштовими та фінансовими послугами усіх мешканців Волині, Укрпошта збереже свою присутність в усіх населених пунктах регіону.
Про це "ВолиньUA" повідомляє прес-служба Укрпошти.
«Навіть за умови фізичного закриття деяких відділень зв’язку, Укрпошта продовжить надавати необхідні послуги усім мешканцям Волинської області. Пенсії, періодика, листи тощо так само будуть доставлятися у кожний дім листоношами».
Утримання на плаву збиткових сільських ВПЗ із середнім навантаженням – 2 листи на день на 5 посилок на місяць – є не просто економічно невиправданим, а й створює для Укрпошти перепони продовженню реформування компанії, підвищенню заробітних плат працівникам, переоснащенню та автоматизації відділень», – зауважив очільник Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта» Іван Шевчук.
До відома:
У 2018 році на Волині комп’ютеризують 57 сільських відділень «Укрпошти» у різних районах області.
Протягом поточного року на Волині заплановано до відкриття 3 оновлених відділення, одне з яких – у Луцьку – вже відкрито.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Укрпошта» закриє на Волині понад 30 відділень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити