image
 |  2 7 Вересня 2018 | 15:44

За добу поліцейські вилучили у волинян близько півсотні різних набоїв


Учора в Старовижівському районі співробітники поліції виявили у 45-річного жителя села Дубечне схованку з набоями.



Цього ж дня в Нововолинську поліцейські виличили в 39-річного місцевого жителя  18 набоїв калібру 5,45 мм. та 7,62 мм. Виявлені боєприпаси поліція вилучила та направила на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.
За фактами незаконного поводження з боєприпасами слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.
У Нововолинську поліцейські виличили в 39-річного місцевого жителя  18 набоїв калібру 5,45 мм. та 7,62 мм.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському працівники поліції під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 45-річного місцевого жителя вилучили пістолет, а в Ковелі в 45-річного чоловіка правоохоронці виявили понад 300 одиниць різноманітних боєприпасів.
У період із 22 квітня по 22 травня на Волині рамках проведення профілактичної операція «Зброя та вибухівка» співробітники поліції вилучили у жителів області 22 одиниці вогнепальної зброї, серед яких, зокрема, 12 гвинтівок і пістолетів, два обрізи, 11 гранат та понад дві тис. набоїв різноманітного калібру.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Луцькради Костянтин Петрочук прокоментував ДТП

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити