image
 |  122 9 Вересня 2018 | 18:10

7 думок про секс, які чоловіки ніколи не скажуть вголос

Є перевірений спосіб зробити сексуальні відносини в парі значно яскравіше. Як? Та просто взяти в звичку обговорювати те, що відбувається. Часто чоловікові під час і після сексу є, що сказати. Але він не знаючи, як до його висловлювань поставиться партнерка, боячись образити її, він вважає за краще промовчати. Ми всі знаємо, що мовчання - золото. Але це той випадок, який є винятком. Отже, давайте розберемося, про що чоловіки мовчать в ліжку. 
Про це пише Молодий буковинець. 
"Чому ти мовчиш?"
Чоловіки зазвичай напружуються, якщо сексом доводиться займатися в гробовій тиші. І навіть, якщо він не любитель африканських пристрастей і криків, ніжні стогони напевно припадуть йому до смаку. Вони як GPS-навігатор по вашому тілу: "А тепер поверніть наліво, ви порушили швидкісний режим, ви прибули в точку призначення". Крім стогонів і інших звуків любові також вітаються інші голосові підказки. Не потрібно зціпивши зуби терпіти, коли він цілує вас у вушко. Можна просто сказати, що вам це не подобається і перенаправити його енергію в інше русло.
"Давай зробимо це перед дзеркалом"
Чоловіки сприймають світ, в першу чергу, візуально, тому дивитися на те, як люди займаються сексом, їм дуже подобається. Він напевно не відмовиться від пропозиції зайнятися цим у дзеркала. Це додасть йому новий стимул і забарвить ваш інтим новими фарбами. Можливо, він навіть зізнається вам у наслідок, що давно про це мріяв, але не пропонував, тому що не знав, як ви до цього поставитеся.
"Ну, коли ж ти дійдеш до фінішної прямої?"
Фізіологія у жінок і у чоловіків влаштована по-різному. І якщо чоловікові, щоб прийти в стан боєготовності достатньо часом навіть не поцілунку або дотику, а пристрасного погляду, жінці потрібен час, щоб налаштуватися на інтим. Та й фінішу жінкам досягти, як правило, складніше. Тому, якщо ваш чоловік вибивається з сил, але робить все не так, візьміть ініціативу в свої руки. Адже ви краще знаєте своє тіло, покажіть йому, як діяти на практиці.
"Чого ж ти хочеш насправді?"
Ваш чоловік, швидше за все, з радістю буде готовий виконати будь-яку вашу сексуальну фантазію, але, на жаль, він не володіє даром телепатії. Тому знайдіть відповідний момент і самі заведіть відверту розмову про еротичні мрії, спочатку розповівши про свої. І якщо чоловік у відповідь вирішить поділитися фантазіями з вами, щоб ви не почули, поставтеся до цього з розумінням. Навіть якщо не готові виконати його мрії, не потрібно сміятися або морщити носик.
"Може, спробуємо щось новеньке?"
Одноманітний і нудний секс здатний вбити навіть найніжніші почуття. Можливо, ваш чоловік не знає, як ви поставитеся до експериментів, і сам не наважується вам їх запропонувати. Але те, що він не раз замислювався про те, що пора б спробувати щось новеньке - це точно. Експериментуйте без утисків - це лише додасть пристрасті вашим відносинам.
"Гей, чоловік все-таки я!"
Більшості чоловіків подобаються активні в ліжку жінки, але не ті, хто беруть всю ініціативу на себе, а чоловікові відводять роль статиста. Навіть якщо ви просто обожнюєте позу наїзниці, дайте своєму чоловікові можливість теж проявити себе.
"А якщо запропонувати їй садо-мазо, вона прийме мене за збоченця?"
А чому б і не спробувати? У такому випадку важливо визначити межі дозволеного, проговорити деталі і загальні переваги, а також позбутися від негативних установок і страху перед незвіданим.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити