image
 |  5 9 Вересня 2018 | 14:44

Відомо, які фірми ремонтуватимуть амбулаторії на Волині

На Волині у рамках реалізації будівельного компоненту Субпроекту Світового банку та Міністерства охорони здоров'я України «Вдосконалення медичної допомоги хворим із хворобами системи кровообігу у Волинській області» підписано 6 договорів на виконання робіт із ремонту та реконструкції приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини.
Відповідно до умов тендеру NCB-W-6.1.1.3, найближчим часом будівельники візьмуться за роботи на 10 об’єктах.
Про це повідомляється на сторінці «Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу» у Фейсбук, - пишуть Волинські новини. 
Національні конкурсні торги «Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 10 об'єктів (1 фаза. Повторна закупівля)» оголосили у травні 2018-го, а розкрили 21 червня. Потому тривала оцінка пропозицій, за результат атами якої фірмам надіслали акцепти. У підсумку підписано 6 угод із трьома фірмами, які мають зробити під ключ 10 приміщень у Ковелі, Ковельському, Горохівському, Іваничівському, Локачинському та Любомльському районах.
Надаватимуть послуги ТОВ «Вінницька будівельна компанія», ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» та ТОВ «Укрмонтажбуд-4». Тривалість виконання робіт – від 5 до 10 місяців. Загальна вартість робіт – майже 79,5 мільйона гривень.
«Впевнений, що будівельники будуть відповідально та якісно виконувати роботи, об’єкти здадуть в експлуатацію вчасно, а волиняни у результаті отримають покращення доступу до медичних послуг», – наголосив на очікуваннях від підписання цих договорів голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко.
Роботи за лотом № 4 (NCB-W-6.1.1.3/4) виконає ТОВ «Укрмонтажбуд-4». Воно береться за реконструкцію приміщення фельдшерсько-акушерського пункту під амбулаторію загальної практики сімейної медицини на вул. Центральній, 64а в с. Риковичі Іваничівського району.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не донесли: прикордонники зловили тютюнових контрабандистів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити