image
 |  4 10 Вересня 2018 | 16:05

Лучанин викрав із підприємства 12 метрів кабелю

Учора, 9 вересня до поліцейських надійшло повідомлення від 37-річного лучанина про те, що невідомий чоловік проник на територію товариства із обмеженою відповідальністю на проспекті Перемоги та відкрито викрав 12 м електрокабелю. Оперативники протягом декількох годин встановили особу зловмисника та затримали його. Слідчі кваліфікували подію за ч.3 ст. 186 Кримінального Кодексу України.
Про це "ВолиньUA" повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.
Подія трапилася учора у передобідню пору. Слідчі Луцького відділу поліції встановили, що 23-річний мешканець обласного центру переліз через паркан підприємства та із складського приміщення відкрито викрав 12 м електрокабелю, на суму 2,5 тис. грн.. Зловмисника затримали, пограбоване майно вилучили та повернуть законному власнику. До слова, молодик уже мав проблеми із законом та був засуджений за скоєння крадіжки.
Нині він затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України, вирішується питання про оголошення про підозру у скоєному та обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років позбавлення волі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Нарко та алко біля під’їзду», – мешканці про небезпеку луцького двору

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити