image
 |  2 10 Вересня 2018 | 15:44

Поліція заарештувала львівського кримінального авторитета, що працював на чеченців

Затриманий отримав завдання збирати гроші з автомобілістів, які перевозили в бік Росії, "ДНР-ЛНР" і окупованого Криму.
Про це повідомляють "Надзвичайні новини".
У Хмельницькому затримали львівського кримінального авторитета на прізвисько "Робік". Чоловік пересувався на автомобілі Toyota Sequoia, "набитому" зброєю.
"За допомогою чеченського "злодія" Гелані він прагнув отримати статус "злодія в законі" в Чечні, де йому зробили "злодійський підхід", подарували шапку-вушанку і запевнили, що незабаром він стане членом злодійської сім'ї. Зброя дійсно була в авто. Дозвіл на цю зброю скасували ще кілька місяців тому", – повідомив у facebook.com перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін.
За інформацією поліцейських, зловмисник кілька днів тому прибув з Грозного за дорученням свого покровителя з єдиною метою: кожен перевізник, який виконує перевезення в напрямку Росії, "держав ДНР-ЛНР", окупованого Криму, повинен платити "податок" Гелані, а не одному з місцевих кримінальних авторитетів – "Олегу Бакинському".
"Найближчим часом ми зробимо все, щоб позбавити кримінальних авторитетів та інших "смотрящих" зареєстрованої нарізної зброї, дозволу на яке вони придбали раніше, використовуючи свої корумповані зв'язки в правоохоронних органах", – додав Аброськін.
А перевізників-власників приватних автобусів, які платять "данину" злочинцям, поліцейські просять звертатися до Департамента стратегічних розробок Нацполіції за телефонами +380986743871, 0442990039.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині водії маршруток найчастіше порушують два правила перевезень
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити