image
 |  5 11 Вересня 2018 | 16:24

Маленький син учасника АТО потребує допомоги небайдужих

У сина Іллі Строчека з Нововолинська, учасника АТО, 3-місячного Максима, лікарі виявили два вроджені пороки серця.
Немовля потребує оперативного втручання та подальшої тривалої реабілітації, - повідомляє Буг.
Для цього необхідні чималі кошти, родина просить про допомогу небайдужих.
Максим Строчек народився 3-го червня. У вересні крихітці поставили страшний діагноз: великий вторинний дефект міжпредсердної перегородки та змішаний стеноз легеневої артерії, гіпоплазія правої гілки легеневої артерії НМК ІІ стадії.
Хлопчик потребує дороговартісного лікування, а саме оперативного хірургічного втручання та подальшої тривалої реабілітації.
Наразі немовляті проведено перший етап обстеження у Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова, де підтверджено виявлення пороків, призначено лікування та подальше обстеження.
За прогнозами лікарів даної клініки шанси на одужання та щасливе життя Максимки– величезні!
Тато хлопчика Ілля Строчек проживав у Нововолинську, та після служби в АТО лишився в Маріуполі. Працює там в аварійно-рятувальному загоні спецпризначення ДСНС УКраїни.
Родина просить небайдужих долучитися до спільного збору коштів, оскільки самотужки знайти суму в повному обсязі вона немає змоги.
Фінансову допомогу можна перерахувати за наступними реквізитами:
Одержувач: Строчек Ілля Юрійович, рахунок 29244825509100. Банк одержувача: АТ КБ Приватбанк ЄДРПОУ одержувача: 14360570 МФО 305299
Призначення платежу 5168742716457241 Строчек Ілля Юрійович.
Телефон мами хлопчика 0982244094 (Строчек Яна Володимирівна).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити