image
 |  2 11 Вересня 2018 | 18:35

Світ не без добрих людей: АТОвцю з Волині за добу зібрали 14 тисяч гривень

Завдяки активним поширенням в інтернеті повідомлень про те, що АТОвцеві з Волині, який потрапив у ДТП, потрібна допомога, вдалося зібрати кошти на лікування.
Про це повідомляє "Волинь24" зі слів волонтера Наталії Попової.
За її словами, за добу вдалося зібрати 14 тисяч гривень.
"Друзі.. Щиро дякуємо, всім і кожному, що в складну хвилину підтримуєте нашого Діму! Хай добро зроблене для хлопчини, повертається вам примноженим! Залишилося зовсім трохи зібрати", – зазначила волонтер.
Нагадаємо, 23-річний Дмитро Голярчук, який проходив військову службу на Сході України, у липні цього року потрапив у ДТП - його збило авто прямо на пішохідному переході у Ковелі.
За весь час, що юнак провів у лікарні, водій, який його збив, ні разу не навідався до нього. Прийшов на виписку і, як запевняє потерпілий, заявив, що "все оплатить". Проте допомоги від нього Дмитро так і не дочекався.
Небайдужих просять допомогти юнакові. Кошти можна перерахувати на карту "Приватбанку": 5168 7573 6830 7619 (Голярчук Д.М.)
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити