image
 |  2 11 Вересня 2018 | 16:45

Знаменита робот Софія відвідає Україну

Робот Софія зі штучним інтелектом стане гостею "Olerom Forum One 2018" – однієї з наймасштабніших бізнес-подій Східної Європи, яка відбудеться 13 жовтня в київському Палаці спорту.
 Про це повідомляє "Експрес".
Оскільки цього року "Olerom Forum One" присвячений темі "Людина & технології: трансформація можливостей", на ньому будуть обговорюватися, тренди майбутнього, інновації в бізнесі і те, як сила прогресивних технологій може служити на користь бізнесу і відкривати нові горизонти для розвитку українських компаній, пише maximum.fm. Кілька цікавих фактів про робота Софію: Вона вміє обробляти візуальну інформацію та розпізнавати обличчя. Може імітувати понад 60 видів емоцій, людські жести і вираз обличчя.Це чат-бот, який може відповідати на певні питання і проводити прості бесіди.
Робот використовує технологію розпізнавання мови від Alphabet (материнської компанії Google) і самонавчається.
У 2017-му Софія отримала громадянство Саудівської Аравії, а у 2018 році – навчилася ходити і танцювати.
Актриса Одрі Хепберн стала натхненням для створення образу Софії.Софія виступає з лекціями по всьому світу, дає інтерв'ю.
Софія хоче мати сім'ю і вважає, що у роботів має бути більше прав, ніж у людей, тому що у них менше ментальних проблем.
Ролик побачення Софії з голлівудським актором Віллом Сміттом став дуже популярним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити