image
 |  7 12 Вересня 2018 | 16:03

Дружина головного «радикала» країни вигуляла шовкову сукню-халат за 108 429 гривень

Днями Олег Ляшко, лідер "Радикальної партії" написав у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook черговий пост про те, як він покращує світ навколо себе і вирішує проблеми різного характеру. Цього разу політик разом із дружиною (на запрошення свого помічника Андрія Лозового) відвідав Національну музичну академію імені Чайковського і звернув увагу на жахливий стан фасаду будівлі.
Видання "Страна" звернуло увагу на вбрання Росіти Сайранен, дружини політика. Виявилося, що в консерваторію вона ходила в шовковій сукні-халаті, який створили дизайнери Доменіко Дольче і Стеффано Габбана.


Як виявилося, на Росіті - плаття-халат бренду D&G колекції 2017 року. Саме минулого літа були в тренді принти цих суконь: бананові листя, листя монстери, пальми, квіти.
Найбільшим хітом були сукні з принтом листя пальм і тропічних рослин. Саме таке і вибрала жінка радикала.
Ми відшукали його в одному з інтернет-магазинів, так як модель на більшості ресурсів вже розпродана.


 
Це довга сукня з 100% шовку і, швидше за все, Росіті довелося річ вкоротити через невисокий зріст.
Коштує плаття D&G в онлайн-магазині $3845 або 108 429 гривень за курсом НБУ на 11.09.2018 року.
Зазначимо, що до цього ми вже писали про те, що дружина Ляшко носить брендові речі. Так, вона була помічена в шовковій блузі від Moschino.
Різнобарвна кофточка з принтом кісток – із колекції Cheap and Chic – мода з елементами гумору. Коштує така $495, а в інтернеті дана модель вже розпродана.

Росіта Сайранен в шовковій блузі Moschino, фото: instagram.comРосіта Сайранен в шовковій блузі Moschino, фото: instagram.com


А так само в колекції Росіти є сумочка Gucci за $2500.
На сумці вибитий логотип бренду. Як зазначено на офіційному сайті, підкладка в ній з мікрофібри з замшевої обробкою. Аксесуар представлений у двох кольорах – білому і чорному c золотистої фурнітурою.


Як повідомляли Українські Новини, САП і НАБУ готують подання про зняття недоторканності з Ляшка.
Йдеться про залучення Ляшка до кримінальної відповідальності за статтями 366-1 (декларування недостовірної інформації) і 368-2 (незаконне збагачення) Кримінального кодексу.
Раніше глава САП Холодницький повідомив, що слідство у справі Ляшко ще триває.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один за всіх: на Волині селяни повстали проти місцевої мешканки (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити