image
 |  2 12 Вересня 2018 | 16:24

На Волині запустили мобільний додаток для миттєвого виклику поліції (ВІДЕО)

На Волині розпочав роботу мобільний додаток «My Pol» для миттєвого виклику поліції.
Про це "ВолиньUA" повідомляє прес-служба волинської поліції.
Користувачі додатку у випадку небезпеки зможуть миттєво зв’язатися з поліцією за допомогою кнопки SOS, інформувати про правопорушення, оцінювати роботу поліцейських. Про це сьогодні під час прес-конференції з приводу стару проекту «My Pol» в області повідомили керівник поліції Волині Петро Шпига та автор і керівник програми Дмитро Подворчанський.
«Сьогодні офіційно дано старт мобільному додаткові «My Pol» на Волині. Цей крок дозволить прискорити швидкість реагування поліції на виклики від громадян та оптимізувати маршрути патрульних поліцейських, які будуть реагувати на злочини та події. Програма дає можливість миттєвого реагування та термінового сповіщення поліції про злочини та події, а також дозволить громадянам оцінити роботу поліцейських», – зазначив начальник головного управління Нацполіції в області Петро Шпига.
Додаток є повністю безкоштовним та відкритим до завантажень на платформах Play Market та App Store. Кожен охочий може завантажити його на смартфон, зареєструватися та користовуватися програмою. Відтепер, у разі надзвичайних ситуацій викликати поліцію можна лише натиском однієї кнопки «SOS», без необхідності здійснення дзвінка на лінію «102».
«Волинь стала четвертим регіоном, де мешканці матимуть змогу викликати поліцію за допомогою смартфонів. Програма також уже діє в Чернівецький, Івано-Франківській та Миколаєвській областях. Основні задачі, які ми ставили перед собою при розробці програмного комплексу – якнайшвидше доставити повідомлення в поліцію та надати максимально повну інформацію правоохоронцям», – повідомив керівник та автор проекту Дмитро Подворчанський.
У заході також взяли учать заступник начальника ГУНП в області Сергій Козак, начальник УОАЗОР Віталій Ковальчук, керівники відділів та відділень поліції Волині.




Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити