image
 |  0 12 Вересня 2018 | 10:51

Волиняни привезли нагороди із Всеукраїнської Спартакіади

Волиняни підняли команду в рейтингу та привезли нагороди із Всеукраїнської Спартакіади «Союзу організацій людей з інвалідністю України».


Про це «ВолиньUA» повідомила учасниця змагань Валентина Борусевич, яка до того неодноразово перемагала на районних та обласних змаганнях.
Тринадцята Спартакіада проходила 4-9 вересня на базі "Надзбруччя" смт. Затока, Одеської області.
Змагання відбувались по шести рекреаційних видах спорту: бочче, дартс, кидки у баскетбольне кільце, кеглі, фігурна їзда на візках і новому виді - бадмінтоні.
Нашу область вже вдруге представляла неодноразовий переможець районних і обласних змагань - Валентина Борусевич і новачок - Світлана Середа.
Завдяки наполегливості і спритності волинські дівчата вперше підняли команду серед 22 представників на 11 місце. Так, маневичанка Наталія Шишолік завоювала перше місце по фігурній їзді на візках, а Валентина Борусевич третє місце у дартс і четверте у бадмінтон.
«Загалом чотири дня сонця та моря – це завжди прекрасно. Познайомилася з новими друзями, обмінялися досвідом та проблемами, поділилися радощами. Дуже багато чого взяла корисного для себе.
Також я помітила, що представники інших областей краще підготовлені, оскільки мають спортивний інвентар, місця для тренування і головне людину, яка вболіває за них, тренує свою команду для досягнення вищих результатів. У нас, на Волині, цього немає, адже тренувань у нас не проводиться, а самі спортсмени тренуються як можуть, де і чим можуть. Добре, що є небайдужі спонсори, які дарують інвентар або як у випадку зі мною – директор школи-гімназії дозволив тренуватися у шкільному спортзалі. Якби наш обласний комітет спорту був зацікавлений у високих результатах, ми б краще тренувалися, відповідно і результат був кращий», - розповіла Валентина Борусевич.


 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити