image
 |  2 14 Вересня 2018 | 13:05

Екс-посадовець кермуватиме Волинською «Солідарністю»

Керівником Волинської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» став кандидат у депутати до Волинської обласної ради від політсили «Самопоміч» Іван Мирка. 
Обрали його, 14 вересня, під час конференції Волинської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».
У конференції взяв участь народний депутат, керівник секретаріату партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Максим Саврасов. На заході також були присутні  22 делегати партії із районних та луцької міської організації БПП «Солідарність».
Максим Саврасов повідомив, що кандидатурою на нового голову обласної партійної організації на з'їзді запропонували кандидатуру Івана Мирки.
Екс-директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської облдержадміністрації Іван Мирка  прокоментував:
«Від сьогодні я буду приділяти увагу партії. Задач у мене дуже багато і крок за кроком ми повинні їх всі вирішити... Буду працювати гідно, опиратися на свої переконання та моральні принципи, а також зігдно із статутом партії», - запевнив Іван Мирка.
Присутні  на конференції одноголосно підтримали кандидатуру Мирки.
Таким чином, «Самопоміч» як штучно створений проект, від сьогодні остаточно посипалась і на Волині.
Адже Іван Мирка є кандидатом у депутати від політичної сили «Самопоміч» до Волинської обласної ради.

Ще у квітнці цього року, колишній голова фракції «Самопоміч» у Волинській обласній раді Михайло Імберовський вийшов із однойменної партії. Своє рішення він мотивує відсутністю командної роботи та стратегічного бачення розвитку політичної сили.
Нагадаємо, що днями посипалась фракція «Самопоміч» в Київській міський раді, причиною такого рішення стали звинувачення в бік голови фракції Сергія Гусовського та компанії в покриванні члена фракції «Самопоміч» Романа Марченка, сім’ї якого Київрада за останні два роки виділила 1,4 га землі.
Таким чином, сьогодні представники політичної сили «Самопоміч» на Волині шукають прихистку в інших політичних течіях, свідомо демонструючи те, що цей проект немає подальшого існування.
 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити