image
 |  0 14 Вересня 2018 | 14:36

Гранати, карабін, набої: у Луцьку виявили схованку боєприпасів (ФОТО)

Учора, 13 вересня, під час демонтажу старого перекриття будинку в Луцьку 49-річний місцевий житель виявив схованку боєприпасів часів Другої світової війни. На місце події виїхали співробітники вибухотехнічного відділу та слідчо-оператвина група поліції.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.
Під час огляду перекриття будинку вибухотехніки виявили 32 гранти «М-24», карабін «Мосіна», 239 набоїв до нього та 113 набоїв невідомого калібру.

Виявлені боєприпаси та зброю вилучили. За цим фактом триває перевірка.

Цього ж дня, у Ковелі під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 57-річного місцевого жителя, поліцейські виявили та вилучили 134 набої колібру 5,6 мм, 41 набій – 7,62 мм, диск до кулемета «Дегтярьова» з набоями, стартовий пістолет із ознаками переробки та багнет.

Усе вилучене направили на дослідження.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами, або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пустовіт перевершив міністра освіти: які зарплати у посадовців Луцькради?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити