image
 |  5 14 Вересня 2018 | 08:32

На Волині суттєво подорожчала вартість кабельного телебачення

Послуги кабельного телебачення у Волинській області за серпень зросли на 17,5%.
Про це «ВолиньUA» повідомили в Управлінні статистики у Волинській області.
Загалом споживчі ціни в області у серпні 2018 року порівняно з попереднім місяцем зросли на 0,3%, в Україні – не змінилися, з початку року зросли на 3,9% та 3,6% відповідно.
На споживчому ринку області у серпні ціни на продукти харчування та безалкогольні напої підвищились на 0,2%. Найбільше подорожчали яйця (на 10,4%). Зросли ціни на сало, яловичину та телятину, м'ясо птиці, масло, молоко, хліб, цукор, сметану, макаронні вироби, рибу та продукти з риби на 4,0–0,5%.
В той же час значно подешевшали овочі (на 11,7%), в меншій мірі знизились ціни на фрукти, гречані крупи, соняшникову олію на 3,5–1,4%. Алкогольні напої та тютюнові вироби зросли в ціні на 0,8%.
Зростання цін (тарифів) на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива на 0,3% відбулося головним чином за рахунок підвищення тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій на 2,5%, водопостачання –на 1,8%, каналізацію – на 1,3%.
Підвищення цін на транспорт у цілому на 0,6% зумовлено подорожчанням запасних частин та аксесуарів, проведення технічного обслуговування автомобілів, палива та мастил на 2,1– 1,3%.
Серед послуг відпочинку і культури підвищилась абонентна плата за кабельне телебачення на 17,5% та зросли ціни на туристичні послуги на 4,8%.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити