image
 |  0 14 Вересня 2018 | 17:51

На Харківщині авто в'їхало у зупинку: є загиблі

У Харківській області водій іномарки в’їхав у зупинку громадського транспорту. В результаті аварії на місці загинула жінка, ще двоє постраждали.



Про це "ВолиньUA повідомляє прес-служба поліції Харківщини.
Загиблій жінці було 42 роки. Постраждалими виявились також жінки, віком 53 та 49 років. Наразі їм надають медичну допомогу, діагнози уточнюються.
"Аварія сталася 14 вересня близько 15.45 в селищі Васищеве. За попередніми даними, 41-річний водій автомобіля Volkswagen рухався з боку міста Харкова по трасі "Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка". По дорозі він не впорався з керуванням, з'їхав з проїжджої частини та в'їхав у зупинку громадського транспорту", – йдеться у повідомленні поліції.
Зараз на місці аварії працює слідчо-оперативна група, вирішують питання щодо кваліфікації за Кримінальним кодексом України.



Нагадаємо, ввечері 8 вересня в Одесі на 6-й станції Фонтану трапилась смертельна ДТП – авто BMW на великій швидкості зіткнувся з автомобілем Skoda, за кермом якого перебував 42-річний нацгвардієць Дмитро, та влетіло в зупинку з людьми. Удар був настільки потужним, що BMW не загальмувавши наїхав на шістьох людей, які перебували на зупинці. В результаті аварії на місці загинули 55-річна жінка та 52-річний чоловік.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  П’яний водій пропонував патрульному «кругленьку» суму (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити