image
 |  2 15 Вересня 2018 | 17:14

У Луцьку назвали кращих у премії Івана Корсака

15 вересня відомому журналісту, письменнику Івану Корсаку виповнилося б 72 роки. В пам'ять про його здобутки та з метою підтримки української історичної літератури, родина письменника спільно з видавництвом «Ярославів Вал» заснували щорічну літературну премію.
Сьогодні її вперше вручили українському філософу, письменнику та публіцисту Петру Кралюку за книгу «Синопсис», - повідомляє Волинь-нова.
Переможець отримав медаль та грошовий приз – 50 тисяч гривень.
Лауреата, шляхом таємного голосування, визначало компетентне журі. Для перемоги твору було необхідно, щоб він відповідав основним вимогам – був присвячений історії України, написаний українською та мав великий читацький розголос.
Як зазначив голова журі, письменник, директор видавництва «Ярославів Вал» Михайло Слабошпицький, на конкурс було подано 12 робіт. З них було обрано чотири (які саме, не оголошували – взяли приклад з Нобелівського комітету) – а з цих чотирьох одноголосним рішенням журі й було обрано переможця.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку відкрили перший інклюзивно-ресурсний центр (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити