image
 |  0 15 Вересня 2018 | 16:54

Зброя та хабарі: на Волині судитимуть патрульного поліцейської «династії»

У Ковельському міськрайонному суді буде слухатись справа за фактом отримання неправомірної вигоди працівником патрульної поліції.
Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань «Сила правди» у Facebook, - пише ВолиньPost.
Т.в.о. старшого інспектора роти з обслуговування м. Ковель Управління патрульної поліції у Волинській області Павла Науменка обвинувачують одразу за двома статтями Кримінального кодексу: 263 (носіння, зберігання, збут вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин без дозволу) та 368 (отримання неправомірної вигоди у великому розмірі, повторно, або за попередньою змовою з групою осіб).
Посадовець тричі вимагав та одержував кошти за безперешкодне перевезення вантажними автомобілями приватного підприємця лісосировини автомобільною дорогою у Любомльському районі.
Затримали Павла Науменка під час одержання чергового «траншу» обсягом 3 тисячі гривень. Сталося це у березні 2018-го року. Нині йому загрожує від чотирьох до семи років позбавлення волі.
Цікаво, що Науменки у правоохоронних органах служать цілою сім'єю. Батько обвинуваченого теж є працівником ГУ НП у Волинській області, а матір – інспектор з режиму секретності управління внутрішньої безпеки нацполіції.
Судове засідання заплановане на 10 годину 17 вересня. Головуючий у справі – суддя Ковельського міськрайонного суду Тарас Наваляний.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Низку посадовців Волині буде звільнено з посад через корупцію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити